apart tesamen
Tesamen
 
HOME

RELATIES

FUN

DATEN

REIZEN

COACHING

COLUMN

BUDGET

ZEKERHEID
  Doen       Lachen       Mijn verhaal    

Vind jij, als single, de zomermaanden de vervelendste tijd ?

Haal dan snel wat inspiratie uit onze tips.
Alleen tijdens de zomermaanden?

De meningen zijn er nogal verdeeld over. Sommige singles vinden het een topseizoen omdat je veel naar buiten kan. Anderen vinden het net vervelend om alleen op stap te moeten gaan of durven het niet altijd.


Veel van je vrienden zijn op reis met familie, de fitness heeft een deel van zijn uurrooster op hold gezet, je favoriete tv-programma´s houden een zomerstop...

Maar er komt zoveel in de plaats!Uitgaan
Eén van de voordelen van de zomer is, dat het lang licht blijft. Je zal dus gemakkelijker de stap zetten om ´s avonds buiten te komen. Er is dan ook vaak van alles te doen: straatfeesten, buurtbarbecues, festivals, tuinfeestjes bij vrienden. Er komen veel meer mensen samen dan tijdens de wintermaanden. Ook veel singles. Dus, neem uitnodigingen aan, laat je zien, ga uit, zo wordt de zomer één groot feest.

Vakantie
Er zijn singles die in de zomer blijven doorwerken, omdat al hun vrienden of familie op reis zijn en ze zelf geen zin hebben om alleen op vakantie te gaan.

Nochtans kunnen korte tripjes in je eentje best leuk zijn. Stel je voor: je kan de hele dag op het strand liggen lezen, zonder dat er iemand aandacht van je wil. Je kan naar plekken die een eventuele reisgenoot misschien helemaal niet interessant vindt. Je kan een leuk gesprek hebben of flirten met wie je maar wil, zonder verplichtingen, zonder iemand te kwetsen. Je kan lekker uitslapen of vroeg in je bed kruipen zonder dat iemand je ongezellig vindt. En dat zijn maar enkele voordelen.

Zie je het alleen reizen toch niet zitten, dan zijn er nog
de single-reissites zoals Single reizen , er zijn er een heleboel. Zij bieden vakanties aan voor bepaalde leeftijdgroepen en interesses. Er zijn citytrips, strand- en actievakanties en verre, avontuurlijke reizen. Je zit dan in een groep van mensen met dezelfde verwachtingen als jij en wie weet vind je er wel de ware...

Terrasje doen
De zon schijnt en de terrasjes lonken, maar niemand van je vrienden blijkt vrij te zijn. Dan ga je je toch niet opsluiten? Trek gewoon alleen de stad en ga die kriek van het vat drinken, waar je al een tijdje zin in hebt. Het voordeel van alleen terrasjes doen is, dat er meestal nog net een stoel in de zon vrij is. Die voor de boodschappen- en handtassen, je weet wel.

Als je je toch wat onzeker voelt, neem je gewoon je e-reader mee om je een houding te geven of je steekt de oordopjes van je iPod in. Je zal merken dat je algauw niet meer aan het lezen of aan het luisteren bent, maar dat je heerlijk geniet van het mensjes-kijken.

Het ligt maar aan je eigen houding of er al dan niet een knappe verschijning komt vragen
of die stoel naast jou nog vrij is...single

Daten

Ben je echt iemand die toch het liefst thuis blijft, geen zin heeft in alleen op stap gaan,
of rond te trekken met een groep onbekende singles, overweeg dan misschien een bezoek aan een betrouwbare datingsite zoals Tesamen.


Daar vind je ongetwijfeld gelijkgestemde zielen. Mensen met dezelfde angsten, verlangens en dromen.

Het is vakantie en je bent alleen, neem er eindelijk eens de tijd voor...


REACTIES:
graag had ik iemand leren kennen via dzze weg. Iemand die openstaat voor een eerlijke en liefdevolle realatie!

Door Hilde uit Roeselare

Publicatie gesponsord door
-----------------------------------------------------------------------------------
Uw commentaar:
Minimaal 3 lijnen aub
Uw naam
Uw gemeente
Uw mailadres
Uw mailadres wordt niet gepubliceerd.
Commentaar van inactieve mailadressen wordt verwijderd.
Om geautomatiseerde invulling te voorkomen:
De voornaam van de voorzitter van een Vlaamse partij,
die ook burgemeester van Antwerpen werd
Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
Google+
    Reactie van alleenstaanden

Tesamen vzw is een
niet-commerciele datingsiteTesamen