Partner zoekenDe voornaamste aandachtspunten

Online een nieuwe partner zoeken ? Er is heel wat om naar uit te kijken

Let op voor niet gecontroleerde datingsites

In tegenstelling tot de klassieke offline huwelijksbureau's is er voor de online relatiebureau's geen specifieke wetgeving. Voor hen gelden de algemene handelswetgevingen. Voor online bureau's waar je een partner kan zoeken, geldt dan de wetgeving van het land waar de zetel van de firma is gevestigd. Tenzij de voorwaarden uitdrukkelijk anders vermelden. Een website met een .be domeinnaam kan dus perfect onder de Amerikaanse of Maltese wetgeving vallen.

De Belgische wetgeving is vrij strikt, en beschermt de consument terdege. Maar onze overheid kan dus enkel bedrijven opvolgen die zich vrijwillig onderwerpen aan de Belgische wetgeving en die een fysieke zetel hebben op Belgisch grondgebied. Indien hun bedrijfszetel fysiek in het buitenland ligt worden die voorwaarden dikwijls dode letter.

Betrouwbare datingsites onderwerpen zich vrijwillig aan overheidcontrole door zich als relatiebureau te laten registreren. Dat is precies wat Tesamen, als een van de weinige online bureau's heeft gedaan. Een partner zoeken via Tesamen is dus kiezen voor een veilige en betrouwbare manier van online daten.

Niemand houdt van fakers

Het internet is een paradijs voor singles die het niet zo nauw nemen met normen en waarden. Een partner zoeken voor een one-night stand of een buitenechtelijke relatie, het internet biedt hen de nodige anonomiteit en is een handig medium om naar hartelust wildvreemden te benaderen. Bovendien is er op de meeste sites weinig toezicht vanwege de beheerders wat hen carte blanche geeft.

De enige manier om je tegen dergelijke dating ervaringen te beschermen is door te kiezen voor een betrouwbare datingsite die wel controles uitvoert en de ingebrachte profielen manueel naziet. Bij Tesamen doen we dat grondig.
partner zoeken

Wordt jouw foto het lokkertje ?

Je foto is bestemd voor je kandidaat partners, maar daarom wil je die nog niet noodzakelijk publiek zetten voor iedere toevallige bezoeker op de datingsite.

Een van de marketing trucjes die sommige datingsites gebruiken is het plaatsen van ledenfoto's op de voorpagina. Dat moet mensen overhalen om in te schrijven. Heb je dat liever niet ?

Wordt jij liever niet de "aanbieding van de week" ? Kies dan voor een site die wel rekening houdt met je privacy.

Geloof je in het toeval of neem je het lot in eigen handen?

Waarom een partner zoeken via online dating als de ideale man/vrouw ook puur toevallig je pad kan kruisen?

Als je in het toeval gelooft, hoef je niet actief te daten en kan je ook gewoon je kans afwachten. Als je geduldig bent lukt het misschien wel. Een spontane ontmoeting is inderdaad veel romantischer dan bewust online een nieuwe partner selecteren. Maar laat de iets nuchterder benadering je niet afschrikken om het geluk toch een duwtje in de rug te geven.

Laat slechte ervaringen geen domper zetten op je toekomst, er zijn ook betrouwbare degelijke datingsites.
Succes in je zoektocht en bij de selectie van een nieuwe partner.

 

Relatiebureau
Serieuze relatie
Online dating-tips
Je hebt iemand nodig
Spontane ontmoeting

Foto's
Dating
Dating-profiel
Degelijke datingsite
Slechte   ervaringen
Partner  vinden
Apart

Privacy
Voordeel
Werkwijze
Voorwaarden
Getuigenissen
Succes garantie
Leden   statistiek
 

Wie
Stuur email


Algemene voorwaarden van datingsite Tesamen