apart tesamen
Tesamen
 
HOME

RELATIES

FUN

DATEN

REIZEN

COACHING

COLUMN

BUDGET

ZEKERHEID
  Voor singles       Met kids       Cultuur       Weekend       Reisaanbiedingen       Mijn verhaal       Reis tips    

Op reis als single

Niet iedereen heeft last van de reismicrobe, maar als ze je te pakken heeft, is er niet aan te weerstaan.

Het aanbod aan georganiseerde reizen is onbeperkt, niet enkel voor gezinnen of koppels, maar ook voor singles bestaat een hele markt aan mogelijkheden.
Van avontuurlijk Afrika tot cultuur opsnuiven in Rome; er is voor ieder wat wils.


Daarnaast kan je natuurlijk ook zelf een reis plannen en geheel naar eigen smaak de wereld in trekken. Voor de eenzaten onder ons misschien de perfecte manier om een vakantie door te brengen of voor diegene die moeiteloos contacten legt.Maar dat is niet aan iedereen besteed.
Een andere optie is het reizen met vrienden die ook single zijn, maar wederom heeft niet iedereen een database met mogelijke reispartners klaarliggen. Dus misschien toch even naar het reisbureau om een kijkje te nemen bij ‘reizen voor singles’.


Veel mensen vinden het vervelend om zich in te schrijven in een ‘reis voor singles’. Het benadrukt hun status als alleenstaande en bovendien hebben ze het gevoel wanhopig te lijken.

Ook willen een heleboel mensen op reis omdat ze nu eenmaal graag reizen. De reden om dat in groep te doen, heeft enkel te maken met het feit dat zij zoiets gezelliger vinden.

Een reis is voor hen niet bedoeld om aan een relatie te raken
En bij ‘reizen voor singles’ krijgen ze het gevoel dat dit haast een verplichting is en het enige doel van de reis. Als ze tijdens hun reis niemand leren kennen waarmee het klikt, gaan ze naar huis met het gevoel gefaald te hebben.

Want als je op reis gaat met enkel singles, in de juiste setting, omgeving en sfeer en je vindt nog steeds niemand, dan moet er toch echt iets mis zijn met je? Dat is in elk geval de indruk die bij velen leeft.

Gelukkig is niets minder waar en zijn ook steeds meer reisbureaus zich hier bewust van. Wie zich gaat informeren zal snel merken dat reizen voor singles als eerste doel een toffe reis te organiseren hebben en niet het matchen van mensen.

Dit is slechts een leuke extra die je er gratis bij krijgt. Kom je iemand tegen, dan weet je met zekerheid dat die persoon ook single is. Kom je de liefde van je leven niet tegen dan heb je een leuke tijd gehad en hou je er misschien enkele leuke reispartners aan over voor de toekomst.
Publicatie gesponsord door
-----------------------------------------------------------------------------------
Uw commentaar:
Minimaal 3 lijnen aub
Uw naam
Uw gemeente
Uw mailadres
Uw mailadres wordt niet gepubliceerd.
Commentaar van inactieve mailadressen wordt verwijderd.
Om geautomatiseerde invulling te voorkomen:
De voornaam van de voorzitter van een Vlaamse partij,
die ook burgemeester van Antwerpen werd
Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
Google+
    Reactie van alleenstaanden

Tesamen vzw is een
niet-commerciele datingsite
LEES OOK EENS:


Hoe vindt je de ware online

Acht tips voor een eerste reis samen

Met de kids en een ezel op trektochtTesamen